Αυτή η τοποθεσία χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία της. Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτήν την τοποθεσία, αποδέχεστε αυτήν τη χρήση μάθετε περισσότερα. Η Γλώσσα για την τοποθεσία web εχει οριστεί στα Ελληνικά, change language or hide message
Skip Navigation LinksΑρχική Αποστολές & Παράδοση


Αποστολές & Παράδοση


Παραγγελίες για την Ελλάδα


Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας και ειδικότερα στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στη Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Η χρέωση για κάθε παραγγελία είναι 4 €. Αν το δέμα αποσταλεί με αντικαταβολή, υπάρχει μια επιπλέον χρέωση 1 € . Για αγορές άνω των 59 € δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής ούτε αντικαταβολής. Σε όλες τις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 2 με 7 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον τόπο προορισμού. Η Plasmon θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός των ανωτέρω εργασίμων ημερών, ενώ επιφυλάσσεται για τις περιπτώσεις τυχόν εμφάνισης ελλείψεων σε προϊόντα, οπότε ο χρόνος αποστολής θα διαφοροποιείται, για το οποίο θα ενημερωθείτε σχετικώς από την εταιρεία.

Παραγγελίες για το εξωτερικό


Τα έξοδα αποστολής για το εξωτερικό είναι 10€ ή 20€, αναλόγως με τη χώρα προορισμού. Για αγορές άνω των 100€ στο εξωτερικό δεν χρεώνονται μεταφορικά. Ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 7 εργάσιμες μέρες. Οι αποστολές για την Κύπρο πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή.
Top of Page

Ενημέρωση: 16, Ιουλίου 2018
Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το plasmon.gr!
Ώρες: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 πμ - 18:00 μμ
© Copyright 2023 Plasmon Hellas. All rights reserved.