Αυτή η τοποθεσία χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία της. Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτήν την τοποθεσία, αποδέχεστε αυτήν τη χρήση μάθετε περισσότερα. Η Γλώσσα για την τοποθεσία web εχει οριστεί στα Ελληνικά, change language or hide message
Skip Navigation LinksΑρχική Όαση της Ανάπτυξης

Η εταιρεία Plasmon είναι σύμμαχος των παιδιών για περισσότερα από 100 χρόνια. Από το 1902, έχουμε μοιραστεί τη χαρά της ανάπτυξής τους και τους βοηθάμε να μεγαλώνουν με ποιοτικά τρόφιμα που μπορούν να εμπιστεύονται οι γονείς. Όλα τα προϊόντα παράγονται μόνο στην Ιταλία και οι πρώτες ύλες επιλέγονται από ειδικά εξουσιοδοτημένους προμηθευτές σύμφωνα με ένα αυστηρό σύστημα ελέγχου ποιότητας που οομάζεται "Oasi Nella Crescita" (Όαση της Ανάπτυξης).

Τo σύστημα αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε 100% φυσικές, ποιοτικές και υγιεινές τροφές που βοηθούν τους γονείς να βάλουν τα θεμέλια για τη σωστή διατροφή. Ο συνολικός σχεδιασμός του συστήματος συνδυάζει την ιταλική παράδοση με νόστιμες τροφές, απλές συνταγές και φυσικά συστατικά, με καινοτόμες τεχνολογίες, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις στη διατροφή των παιδιών. Η συνεχής συνεργασία και τα κοινά προγράμματα με το Ιταλικό Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης, καθώς και με αρκετούς επιστημονικούς συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων των Ιταλικών Εταιρειών Παιδιατρικής, Νεογνολογίας και Ασθενών, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη γιατρών και καταναλωτών σε όλο τον κόσμο.

  • OASI NELLA CRESCITA: ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  • 100% ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ 100% ΦΥΣΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΓΕΥΣΗΣ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

Για πάνω από τριάντα χρόνια, το σύστημα "Oasi nella Crescita" συμβολίζει μια εγγύηση ποιότητας και ελέγχου. Πρόκειται για ένα τυποποιημένο σύστημα παρακολούθησης της ασφάλειας και της ποιότητας με 100% ιχνηλασιμότητα των πρώτων υλών σε όλα τα στάδια έως το τελικό προϊόν. Οι δοκιμές ασφαλείας που επιβάλλουμε θέτουν ακόμη υψηλότερα πρότυπα από τους νόμους και τους κανονισμούς που ισχύουν για τις παιδικές τροφές.

Οι εκτάσεις στις οποίες καλλιεργούνται τα φρούτα, τα λαχανικά και τα δημητριακά ελέγχονται αυστηρά κατά την προετοιμασία κάθε καλλιέργειας μέχρι την τελική συγκομιδή. Σε οποιαδήποτε φάρμα που πληρεί τα πρότυπα του συστήματος "Oasi nella Crescita", τα ζώα μεγαλώνουν με φυσικό τρόπο, οι εγκαταστάσεις και η τροφή τους πληρούν συγκεκριμένα πρότυπα και υπόκεινται σε τακτικούς κτηνιατρικούς ελέγχους.

Το σύστημα Oasi nella Crescita ελέγχει όλες τις φάσεις του κύκλου παραγωγής, από την επιλογή αγρών και εγκαταστάσεων αναπαραγωγής, τη μεταφορά και επεξεργασία πρώτων υλών έως το τελικό προϊόν.

Ώρες: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 πμ - 18:00 μμ
© Copyright 2023 Plasmon Hellas. All rights reserved.